UUTISET 2017


9.9.2017 Erikoisnäyttely Oulussa


Osallistuimme porukalla. Kiitos kaikille mukavasta päivästä!

Pikkupennuissa 5-7kk Roku ja Hupi sijoittuivat molemmat neljänsisksi. Siiri esiintyi junnuissa kauniisti ja sai hyvän arvostelun, jossa mustan pigmentin puute mainittiin syyksi alhaiselle arviolle tyydyttävä. Avoimessa luokassa Kaapo hienosti AVO ERI ja samoin Lysti AVO ERI.


Meille päivän kohokohta oli paras narttukehä ja ROP -veteraanikehä. Susanna esitti kauniisti Ellan, Troberry's Ebony Is Classicin. Narttuja oli erkkariin ilmoitettu 96. Tuomari Bolette Heering sijoitti Ellan paras narttu  kakkoseksi ja valitsi sen rotunsa parhaaksi veteraaniksi.

Olin todella iloinen veteraani-ikäisen koiran menestyksestä huippunarttujen joukossa. Mirkalle kiitos siitä että, Ella on huippu kunnossa!

Kesällä L-pennut ovat käyneet muutaman kerran näyttelyissä. Menestys on ollut erittäin hyvää. Vuosi lisää aikaa kehittyä ja sitten katsotaan uudelleen. Ellalla SA,PN4 ja Lystillä erinomaista. Ella kerkesi vielä himpun verran ennen 8-vuotispäiväänsä käydä taipumuskokeessa ja suoritti sen hyväksytysti NOU1.


Emma on aloittanut rallytokon hienolla tuloksella 99/100! Huikea tulos! .

26.5.2017 Muurolassa Emma, Troberry's Miss Bennet,  osallistui ensi kertaa näyttelyyn. Tuomari Hannele Jokisilta arvioi 9 kk ikäisen Emman JUN ERI, JUK1,SA.

Hyvä Sonja ja Emma!

G-pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Onnea matkaan Havu, Roku ja Mosse!


7.5.2017 Oulaisten näyttelyssä nuoret olivat erittäin hyviä; Kaapo NUK1, Vinse AVK4, Piki NUK4  ja Luna kauniisti esiintyen. Kohta 8-vuotta täyttävä Ella, Troberry's Ebony Is Classic,  näytti nuorille mallia ollen AVO1,SA, PN1 ja ROP SERTin kera. Tuomarina Elena Ruskovaara.

Hyvää Uutta Vuotta!


Lämmin kiitos kaikille L-pentueen omistajille hyvästä yhteistyöstä! Kaikki L-pentueen pennut on nyt kuvattu lonkkien ja kyynärten osalta. Kaikki ovat niveliltään terveitä.