Uutiset


11.12.2010 Helsinki Winner 2010

Troberry's Easy Piece of Cake, Alma. pyörähti junnukehässä

saaden tuomari Harri Lehkoselta erittäin hyvän.


28.10.2010 Troberry's Ebony Is Classic PEVISA- tutkimuksissa

Ellan silmät peilattiin terveiksi ja lonkat ja kyynärät kuvattiin. Lähtivät Kennelliittoon AA ja 00. Nyt vaan taas odotellaan lausuntoa. 8.11. tulivat lausuttuina AA ja 00. Hienoa! Nyt voi Ella aloittaa agilityn hyvin mielin!


17.10.2010 F- pennut alkavat muuttaa uusiin koteihinsa

Monty, Sima, Luca ja Topi - Onnea uuteen kotiin!


13.10.2010 Pentuetarkastus

"Pentue, syntynyt 28.8.2010 kolme urospentua ja kaksi narttupentua. Kaikki kliinisesti hyväkuntoisia, raajat hyväasentoiset, ei napatyrää, sydän ja keuhkot auskultaatiossa normaalit, purenta hyvä. Terveitä hyvinkehittyneitä pentuja."


8.10.2010 Troberry's Easy Piece Of Caken röntgenkuvat palasivat lausunnolta: AA ja 00!


27.9.2010 Troberry's Ebony Is Cassic nouti ensimmäisen metsonsa! Kuva Ellan sivulla.


27.9.2010 Troberry's Easy Piece Of Cake pevisa-tutkimuksissa

Alman silmät peilattiin terveiksi ja silmien luomivaossa hyvin lievää löysyyttä.Lonkkakuvat ja kyynärkuvat lähtivät AA ja nollina lausunnolle Kennelliittoon.


19.9.2010 Hyvinkään ryhmänäyttely

Troberry's Easy Piece Of Cake , Alma

Tuomari Paavo Mattila :" Kaunis sopusuhtainen narttu. Hyvän mallinen kaunisilmeinen pää. Kaunis kaula.Erittäin hyvä runko. Hyväasentoiset raajat.Hyvälaatuinen karva. Häntä voisi olla hieman tanakanpi. Hyvät sivuliikkeet. Miellyttävä käytös". JUN ERI, JUK 3

 

18.9.2010 Teerijahdissa

Troberry's Ebony Is Classic nouti ensimmäisen teerensä : - )

Hyvä Ella!


13.9.2010 Troberry's Evening Star terveystutkimuksissa


31.8.2010 Mindyn silmät Tuomas Illukka on peilannuti terveiksi.

Lonkka- ja kyynärkuvat lähtivät lausunnolle kennelliitoon. Lähtiessään olivat 00 ja AA. Ja niin myös tulivat Annie Limanin lausumina 00 ja AA  takaisin! Hieno alku E-pennuille!


28.8.2010 Ilonan pennut syntyvät

Pentuja alustavasti varanneille ilmoitetaan alkuviikon aikana pentutilanteesta. Meille voi mainiosti myös soitella.


4.8.2010 Onnea E-pentue 1-vuotta!


27.7. 2010 Ilona ultrassa

Ultrassa näkyi isohko, tasakokoinen ja eläväinen pentue. Nyt vaan sitten odotellaan ; - )


24.7.2010 Keminmaan KR näyttely

Hillalle KÄY EH ja KÄK2. Tuomari Esko Nummijärvi.


17.7.2010 Ylivieskan KV näyttely

Päivän hyvä uutinen oli, että Ella, Troberry's Ebony is Classic sai  ensimmäisessä virallisessa näyttelystään jun EH  JUK1, ja jatkon kannalta lupaavan arvostelun. Hyvä Ellat! Muiden koirien kohdalla ei sitten ole juuri mainittavaa... Alli oli liian laiska liikkuja, Hilla ei tarpeeksi muhkea tänään - ladyille pukkasi Hoota. Mantelille  mukavasti AVO EH ja AVK4. Tuomarina Harry Tast.


10.7.2010 Oulun KV näyttely

Vappu, Mailiksen Jesting Jane  ROP-veteraani ja Alli, Troberry's Bluebell ERIN kera AVK3. Tuomarina Rouli Kantzou Kreikasta.


28.6.2010 ASTUTUSREISSU NOUSIAISIIN

Ilona, Troberry's Calanthe on astutettu Adventurer's Erase'n Rewindillä. Toiveissa mustia ja mahdollisesti keltaisia pentuja elokuun lopulla.

Lisää pentueesta Pentuja sivulla ja Puntista sen omalla, Adventurer's -kennelin sivulla. 


13.6.2010 SUKOKAn näyttely

9kk ikäinen T. Easy Piece of Cake Jun EH, tuomarina Eeva Rautala.


12.6.2010 ryhmänäyttely Kajaanissa

Vappu ROP-veteraani, T. Almond Blossom AVO ERI ja T. Don Trovatore AVO EH. Tuomarina Hannele Jokisilta.


30.5.2010

Ryhmänäyttely Haukiputaan Virpiniemessä.

Osallistuimme näyttelyyn useamman Troberry's koiran kanssa.

Juuri 9 kk täyttäneet pikkupojat Evergreen ja Early Bird saivat Ht kommenteilla " Vielä ihan vauva" pojat siis tarvitsevat aikaa  miehistyä. Narttuja oli junioriluokassa Troberry´s Easy Piece of Cake  joka sai EHn ja sijoittui 1, avoimessaluokassa olivat esillä Troberry's Bluebell AVO ERI2, PN3, Troberry's Calanthe AVO ERI 3, Troberry's Donna Tiziana AVO ERI 1, PN2, SERT, ja käyttöluokassa Troberry's Buttercup KÄY EH2. Kasvattajaluokassa esiintyivät keltaiset tytöt Nelli, Alli, Ilona ja Hilla tuoden ilokseni KAS1, KP, ROP ja BIS3. Labbiskehässä tuomarina Tuula Pratt ja BIS-kas

kehässä Pirjo Aaltonen.


Tarjalle ja Pasille lämpimät kiitokset vieraanvaraisuudesta! Makoisa kahvipöytä innoitti esittäjät hyvään vireeseen isoa kehää varten. Susannalle jälleen kerran kiitoksia hyvästä handlausesta, kuin myös Ellalle, Villelle, Liisille ja Marille!


24.5.2010

Ilona, Troberry's Calanthe, on käynyt uusimassa rokotuksensa ja virallisessa silmätarkastuksessa. Silmätarkastuslääkäri Kaisa Wikström peilasi Ilonan silmät terveiksi. Nyt on kaikki kunnossa ja juoksujaodotellaan heinakuun alkupuolelle. Toivottavasti Ilonalle syntyy pentue loppukesällä.


15.5.2010 Vappu veteraanikehässä

Lestijärvellä Vappu, Mailiksen Jesting Jane, oli vauhdissa jälleen. Tänään tuloksena PN3 ja varasert sekä ROP veteraanina  Vappu pääsi isoon kehään sijoittuen BIS4 veteraaniksi. Mukavaa, että veteraani vielä kisaa virkeänä nuorten narttujen seassa!


8.5.2010 Vappu veteraanikehässä

Teerijärven ryhmiksessä Vappu, Mailiksen Jesting Jane, pääsi kehään taas monen vuoden tauon jälkeen. Nyt veteraanina.Hyvin oli näyttelytouhut muistissa ja Vappu poseerasi nuorempien seassa erinomaisesti tullen PN4, vasert ja valittiin myös ROP-veteraaniksi. Tuomarina Vera Smirnova.


24.4.2010 Hyvää kansallista Koiranpäivää!

Ryhmis Pyhäjärvellä. " Ellan" Troberry's Ebony Is Classic'in ensiesiintyminen näyttelyssä sujui mallikkaasti. Mirkan kanssa seisomista oli harjoiteltu jayhteistyö Villen kanssa sujui kehässä myös. Paula Rekiranta arvosteli Ellan PEK1, KP ja ROP-pennuksi.


24.3.2010 Vappu täyttää 8-vuotta!


4.1.2010 Pikkutassujen töminä siirtyy nyt syksyyn, sillä Mantelin ultrauksessa ei pentuja näkynyt. Uusi pentue on suunnitteilla kesä-heinäkuun juoksuista Ilonalle, Troberry's Calanthelle. Urosvalinta varmistuu myöhemmin mutta toiveissa hyväluonteisia ja mahdollisimman terveitä noutajia moneen harrastukseen.Lisätietoa Pentuja-sivulla.