Uutiset


17.11.2009 Astutuksia                                                           

Troberry's Almond Blossom " Manteli" ja Game Sparkle's Väinö "Väiski" ovat treffanneet sunnuntaina ja maanantaina. Kovasti morsio tykkäsi sulhostaan ja toivotaan, että jo ennen joulua tiedetään onko meille tulossa pikkupentuja tammikuussa. Lisää yhdistelmästä löytyy pentu uutisia sivulta. 

 

8.11.2009 Mantelin juoksut ovat alkaneet                       

Mantelin juoksut ovat alkaneet ja ensi viikolla on tiedossa treffit komistus Väiskin kanssa. Pentu-uutisia sivulla voit tutustua yhdistelmään tarkemmin. Jos kaikki sujuu hyvin, niin meillä on ensi maaliskuussa hiihtolomaviikon ( 10 ) alkaessa luovutusikäisiä pentuja.  Toiveissa on ainakin mustia ja mahdollisesti muunkin värisiä pentuja.

Kerron mielelläni lisää.

 

24.10.2009 Syyslomakuulumisia                                                   

Piipahdimme Allin kanssa Seinäjoen Kv näyttelyssä. Tuomarina Hans Rosenberg Ruotsista ja labradoreja ilmoitettuna 51. Allille Avo ERI3. Paras narttu luokkaan pääsi vain 5 narttua ja Allille tarjottiin sertiä vaikkei sijoittunut 4 joukkoon. Ensimmäistä kertaa oman kasvatin kanssa piti kieltäytyä sertistä.


23.10.2005

Allin tytär Lilli on käynyt pevisa- tutkimuksissa. Mukavaa, että kyynärpäissä ei kuvissa näkynyt muutoksia ( terveet ) mutta kurjaa on, että lonkissa oli vikaa.


21.102005

Hillan 11 viikkoisilla Oululaisilla pennuilla oli leikkituokio Val-kiaisjärvellä. Hyvin peuhu maistui Nellalle, Nupulle ja Epulle. Hilla oli taas vauhtia täynnä ja damien nouto sujui siltä mallikkaasti kuin myös Nöpöltä, joka oli tullut pentuja tervehtimään. Nöpöstä tulikin pikkuisten idolli ihan välittömästi. 

 

5.10.2009Pentusuunnitelmia                                                     

Suunnitelmissa pentue on yhdistelmästä FI MVA Game Sparkle's Väinö & Troberry's Almond Blossom.Toiveissamme musta-ruskea noutajapentue alkuvuodelle 2010.


Lisää pentueesta tulee pentu-uutisia sivulle lähiaikoina. Manteliin voi tutustua sen omilla sivulla ja Väiskiin http://www.kotinet.com/vaino/


5.10.2009  Pevisa tuloksia                                                           

Nellin, T. Donna Tizianan, tulokset saapuivat Kennelliitosta vähän huonompina kuin lähettäessä ajateltiin mutta kyynärät nätisti terveet 00 ja lonkat BC. Kyllä näillä nivelillä potkua löytyy.

 

21.9.2009 PEVISA-asioita                                                               

Troberry's Donna Tiziana, Nelli, on käynyt Oulussa kyynär- ja lonkkakuvissa. Jäämme odottamaan sen päivän iloisimman potilaan tuloksia Kennelliitosta . 

 

20.9.2009 Pentusuunnitelmia                                               

Vappu on ehtinyt jo pitkälle kahdeksannella ikävuodellaan ja sen pennuttamisesta on luovuttu. Vappu saa nyt olla mummona - mistä roolista se kyllä nauttiikin täysin siemauksin. Väinön omistajan Minnan kanssa on juteltu, että saan käyttää jalostukseen Game Sparkle´s Väinöä Vapun tyttärelle, joten asiaan palataan lähiaikoina. Tällöinkin olisi luvassa ruskea/ ruskea-musta pentue.

 

20.9.2009 Pennut 6-viikkoisia                                                       

Torstaina kävimme E-pentueen kanssa terveystarkastuksessa kaupungin toisella laidalla ja pienet pääsivät kokeilemaan auton kyytiä.Eläinlääkäri Jukka Kivioja kuunteli pikkuisten sydämet, katsoi hampaat ja purennan, tunnusteli kaulan ja vatsanseudun, tutki silmät, korvat, ihon ja navan-seudun ja miten vekarat olivat tolpillaan ja mitä

kaikkea siihen yleiskuntoon sitten kuuluikaan. Pennut olivat terveitä. Vauhti kotona alkaa olla välillä melkoinen kun 8 pikkunoutajaa painii, juoksee ja tutustuu maailmaan naskalihampaillaan. Välillä sitten on täysin rauhallista kun ne nukkuvat. Silloin kuuluu vain isojen koirien tyytyväinen kuorsaus. 

 

1.9.2009 Pennut täyttävät 4 viikkoa                                         

Pikkukoirat oppivat uusia taitoja päivittäin ja pieniä teräviä hampaita kokeillaan kaikkeen ja uteliaisuus on kyltymätön. Kirkkain silmin pennut katselevat maailmaa.

 

21.8.2009 Pennut kasvavat                                                           

Pikkuiset ovat nyt tukevasti tolpillaan ja tiirailevat maailmaan uusilla silmillään. Välillä pentulaatikossa käy jo varsin vilkas pikkupaini ja äänimerkkejäkin jo annetaan, vaikka korvat eivät vielä ole auki. Pentue on tosi tasaisesti kehittynyt ja reipas. Pennut on nyt alustavasti varattu. 


5.8.2009 Hillan pennut syntyivät                                                 

Hillan pennut ovat syntyneet ja emo hoivaa pienoisiaan antaumuksella. Pentulaatikossa on 2 mustaa urosta, 2 ruskeaa narttua ja 4 mustaa narttua. Pennut ovat luovutusiässä syyspäivän tasauksen jälkeen viikolla 39.