Troberry's Just For Fun "NUPPU"

s.15.4.2014

-tietokantaan-

Nuppu on 15.4.2014 syntynyt musta narttu.


Lonkat AA ja kyynärät 00.

Nupun silmät on peilattu terveiksi 4.5.2015.


Vanhempiensa ja isovanhempiensa  geenitesti- tulosten perusteella Nuppu on prcd pra normal/clear ja geenitestien tulosten perusteella EIC normaali N/N.  HNPK terve.Nuppu asuu Siilinjärvellä Antti Laitisen ja Johanna Raatikaisen perheessä.         


Nuppu 2- vuotiaana.
   Veteen käy noutajan mieli.

  Köllötellään kotona.


Nuppu on todellinen pikkumusta. Sievä feminiinen narttu, joka suhtautuu ystävällisesti ihmisiin ja toisiin koiriin. Näyttelyissä Nuppu on käynyt 3 kertaa.


Oulaisten ryhmiksessä 2.5.2015 Tuomari Tuula Pratt totesi Nupun vielä kovin pentumaiseksi. Laatuarvostelu erittäin hyvä.


Jyväskylässä 22.3.2015. Tuomari Kirsti Louhin arvostelu oli seuraava: Hieman kevytluustoinen narttu, jolla on feminiininen pää. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman lyhyt lantio.Liikkuu sidotuin takaliikkein.Hyvä rintakehän muoto ja syvyys. Oikea turkinlaatu. Aurinkoinen luonne. Laatuarvostelu JUN  EH kilpailuluokka JUK 4.


Reisjärven ryhmis 14.5.2016 Tuomari Sanna VakkilaJuuri 2v. täyttänyt pienikokoinen musta neiti jolla feminiini pää, kauniit silmät ja purenta Ok. Kuono-osa saisi olla voimakkaampi. Erinomainen  eturinta ja rintakehä. Hyvä raajaluusto. Kauniisti kulmautunut. Hyvä karvanlaatu. Oikeanmallinen, mutta melko lyhyt häntä. Toivoisin koiralle hieman enemmän luustoa ja raajakorkeutta. Takaliike jää rungon alla köpöttäväksi, etuliike Ok. Liikkeessä saisi olla enemmän tehoa. Ystävällinen." AVO EH kilpailuluokan 3.

Nuppu pienenä näissä kuvissa.
Kuvia pentuajoilta