Troberry's Evening Star "HILMA"

s. 4.8.2009

-tietokantaan-

Hilma 5-vuotiaana


Hilma on 4.8.2009 syntynyt ruskea narttu.

 

Lonkat AA ja kyynärpäät 00. Hilma on hyvin perusterve koira, jolle kaikki ruoka sopii ja maistuu.Ei allergioita tai muita riesoitteluja.

OptiGen prcd pra normaali vanhempiensa geenitestitulosten perusteella.Geenitestattu HNPK N/N normaali ja EIC N/EIC kantaja.


Hilman erikoisuus on se, että se on tuoksukoira. Se erittää päästään orvokin tai myskintuoksua varsinkin, kun se on onnellinen.

 

Näyttelyistä PN1,SERT,VSP.

 

Hilma on I-pentueen emä.

Oulaisten näyttelyssä 4.5.2013 tuomari Paavo Mattila arvioi Hilmaa seuraavasti:


"Erinomainen narttu, kaunis pää ja ilme. Erinomainen kaula. Sopusuhtainen runko ja hyvä ylälinja. Erittäin hyvät raajat,  Hyvä karva ja häntä. Liikkuu sivusta hyvin, hieman ahtaasti takaa. Miellyttävä käytös" Hilmalle AVO ERI AVK1,SA,PN1,SERT,VSP.Pentutapaamisen yhteydessä Oulaisten näyttelyssä 7.5.2011 Hilma esiintyi nuorten luokassa. " Hyvät mittasuhteet ja kaunismuotoinen pää, turhan pyöreät silmät, Hyvä kaula. Pitäisi olla voimakkaammin kulmautunut olkavarsi. Ikään sopiva rungonvoimakkuus, Eturinta saa vielä täyttyä. Hyvä takaosa. Hyvät sivuliikkeet. Etuosassa vielä löysyyttä." Tuomarina Tuula Pratt. Himpulalle NUO ERI.


Kokkola KV 3.7.2011 tuomarina Avi Marshak " typical bitch, elegant ,(xxx?) correct bones & substance, correct proportions, typical head, correct proportions between skull & muzzle, correct eyes, ears, bite & stop, strong neck, a bit soft back, deep chest, correct angulations, correct movement". NUO ERI NUK 2.Oulun KV 16.7. 2011 tuomarina Dorothea Hanlon- Carrol " Good earplacemant, Nice alert eyes.God dentation, I'd prefer little more fill in forechest. Neck & topline is good. I'd like better angulations front, good in rear." NUO ERI NUK 3.

Hilma BIS2 ryhmässämme ensimmäisenä vasemmalla.

Hilma kuvassa oikealla ja vasemmalla sisko Alma. Näillä siskoksilla turkki kiiltää kuin sula suklaa.

Hilma vesileikeissä Helmi tyttönsä ja Alli-tädin kanssa


Alla keppijumppaa Helmin kanssa.