Troberry's Ebony Is Classic "ELLA"

s.4.8.2009

-tietokantaan-

Ella on 4.8.2009 syntynyt musta narttu. Ella on OptiGen prcd pra terve vanhenpiensa tuloksien perusteella. Geenitestien perusteella EIC normaali.


28.10.2010 Ellan silmät on peilattu terveiksi. Uusintatutkimuksessa 2012 silmät ovat edelleen terveet, mutta sen toisessa luomessa todettiin kasvavan yksi ripsi ripsirivin sisäpuolella. Tästä johtuen Ellan silmien terveyden kohdalla näkyy Koiranetissä hurjan kuuloinen diagnoosi disthiciasis . Yhden ripsen takia ei hyvää koiraa pidä kuitenkaan liiaksi moittia. Jos ripsestä tulee haittaa sen voi nyppästä pois.


Lonkat AA, kyynärät 00.


Ella on hyvin perusterve narttu jolle sopii ja maistuu monenmoinen ruoka.


Näyttelyistä  FI MVA.


Ella oli jalostuslainassa keväällä 2014, Ellan omistaa Mirka Salmela.


7.5.2017 Oulaisten ryhmiksessä tuomari Elena Ruskovaara valitse Ellan ROP- labradoriksi.

Alla Ellasta kuva ruusukkeiden ja pokaalien kera lähes 8-vuotiaana.


Haapaveden ryhmis 6.5.2018 Ella VET ERI 1 SA PN1 SERT MVA ja VSP VETERAANI!


Oulun erkkari 2017 syksyllä ROP veteraani ja PN 2 varasertin kera! Ella, vetreä veteraani.


Oulaisten ryhmis 2.5.2015 Tuomari Tuula Pratt

Oikein kaunis sivukuva. Voisi olla aavistuksen täyteläisempi silmien alta, kaunis ylälinja. tasapainoiset raajojen kulmaukset, riittävä eturinta, hyvät sivuliikkeet ja askeleessa hyvä ulottuvuus, hyvä turkki" AVO ERI 1,SA,PN2 VARASERT.


Oulaisten näyttelyssä 7.5.2011 Ellalle NUO ERI NUK1, SA, PN1,SERT ja ROP. " Erinomaiset mittasuhteet ja hyvä voimakkuus. Kauniit päänlinjat. Kaunis kaula ja selkälinjat. Erinomainen hännän kiinnitys. Ikään nähden erinomainen runko ja eturinta. Tasapainoiset kulmaukset. Erittäin hyvät liikkeet. Hyvä turkki." Tuomarina Tuula Pratt.


Kokkola KV 3.7.2011 tuomari Avi Marshak "  typical bitch, elegant, could have more bones & substanse. correct eyes,ears,bite & stop. strong neck. straith back, correct croup & tail.deep chest, correct angulation, correct coat colour & feet,correct movement." NUO ERI NUK 3.